duminică, 13 ianuarie 2013

Avalanşă

Îmi propusesem iniţial să scriu despre un subiect care pe mine mă face să mă simt foarte bine..şi anume prietenia. Aveam unele dubii deoarece,după cum bine ştiţi,astăzi este ultima zi de vacanţă şi toată lumea pune accent pe asta.Nu vreau să imi stric buna dispoziţie cu  acest gând  aşa că trec cu vederea.
Un alt amănunt,neimportant intr-adevăr,dar destul de stupid,m-a făcut pentru căteva clipe să mă enervez. O fostă colegă din gimnaziu are şi ea săraca impresii de liceu. Pe grupul fostei clase s-a gândit că se poate impune cu o regulă scriind cu Caps Lock...bineînteles că ce spunea era o prostie,la fel ca mintea ei..de ce să nu recunos? M-am enervat puţin,dar mi-a trecut.
     Revenind la subiecut zilei:
Cred că cu toţii avem nevoie de prieteni care să ne înţeleagă şi să ne ajute cu sfaturi bune mai mereu. De aşa ceva am şi eu parte,evident. Pot spune că sunt norocoasă cu o asemenea prietenă,avem lucruri în comun şi multe altele.Ne cunoaştem de 9 ani deci cred că v-aţi dat seama cum vine treaba.Tocmai de aceea am primit un super cadou de Crăciun care sună cam aşa: " Sunt momente în viaţă când avem nevoie de prieteni. Să-i ştim aproape,gata să facă orice,să meargă oriunde.Îţi mulţumesc că eşti unul dintre ei." Cam aşa e o adevărată prietenie.
Normal ca nu pot fi toate bune şi roz.Am avut parte şi de dezamăgiri din partea unor/unei persoane acum ceva timp în urmă,dar mă bucur că în acest mod mi-am dat seama ce proastă am fost având încredere în cine nu trebuie. bullshit
       Eiii bineee "ea" este diferită.Îmi place să râd cu ea, să ieşim,să vorbim,să ne prostim..Îmi place totul!
Ouuu daaa prieteniee!

4 comentarii:

  1. Da-o dreacu' pe "fosta colegă"!
    Btw, restul postării este awwwbaiufhiolewhgwuieh.♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Aliluia. Mai există și prietenii normale, nu bazate pe interese sau de fațadă. Luky you...

    RăspundețiȘtergere